Heb je een vraag voor mij? Of wil je graag een afspraak maken voor een gratis kennismakingsgesprek?

 

Tijdens dit vrijblijvend gesprek luister ik graag naar jouw vragen en noden. Zo onderzoeken we samen wat ik precies voor jou kan betekenen!

Gezondgewicht-traject

 

Of je nu graag wil afvallen of bijkomen, met mijn gezondgewicht-traject begeleid ik je in zes consultaties naar een gezond gewicht. Tussentijds mag je mij steeds vragen stellen waardoor je je volledig ondersteund voelt. Bovendien krijg je gratis toegang tot de app ‘Nutriportal’ waarin je je eetdagboek kan bijhouden. Dat maakt het mogelijk om je gemakkelijk bij te sturen en je tips op maat te geven. 

 

 

Wil jij gezond afvallen of aankomen, maar heb je de motivatie niet? 

Dan is deze intensieve begeleiding iets voor jou! 

 

 

Diabeteseducatie

 

Ben je een diabetespatiënt of heb je sterke vermoedens dat je diabetes hebt? Dan help ik jou graag een voedingspatroon samenstellen dat goed is voor jou en je lichaam. Ik geef je meer uitleg over je bloedsuikerspiegel en welke invloed voeding hierop heeft. Daarnaast krijg je meer informatie over hypo’s en hypers en wat je hieraan kan doen. Diabetes is een chronische ziekte die een strikte opvolging vereist.

Gelukkig sta je er niet alleen voor.

 


Prikkelbaredarmsyndroom 

 

Voel je je soms moe, misselijk of opgeblazen na het eten? Dan is er een grote kans dat je last hebt van het prikkelbaredarmsyndroom. Het FODMAP-dieet is misschien wél de oplossing voor jou. Voor een korte periode schrap je bepaalde groepen voedingsmiddelen uit je eetpatroon. Op die manier onderzoeken we samen welke voeding jouw klachten veroorzaakt en welke porties je lichaam wel nog verdraagt.

 

BONUS

Je krijgt extra tools om het dieet nog beter te kunnen toepassen in de praktijk: 

- FODMAP-arme producten per winkel 

- Basisboodschappenlijst

- Etiketinformatie

- Menuplanning

- Recepten

- Tips over bereidingswijze

 

Medische vetbevriezing

 

Heb jij een gezond gewicht, maar erger je je aan dat laatste vetlaagje op je buik? Ook met sport bereik je niet het resultaat dat je graag wil zien in de spiegel. Met medische cryolipolyse of vetbevriezing bevriezen we plaatselijk je vetcellen tot wel -11° C. Dat zorgt ervoor dat jouw vetcellen gekristalliseerd worden en definitief verdwijnen. 

 

 

Gepersonaliseerd voedingsadvies op basis van je suikerwaarden

 

Val jij moeilijk af? Eet je gezond, maar heb je vaak te maken met energiedips en cravings? Dan is het een goed idee om door middel van een sensor even naar jouw suikermetabolisme te kijken. Zo komen we te weten hoe je lichaam reageert op voeding en stress en ben ik in staat om jou gepersonaliseerd voedingsadvies te geven op basis van je suikerwaarden.

Losse consultaties


Heb jij last van een hoge cholesterol, een hoge bloeddruk of reflux? Ben je zwanger en wil je graag weten hoe je je voeding hierop kan afstemmen? Of misschien heb je wel nog een andere vraag? Je kan steeds bij mij terecht voor losse consultaties om jouw vraag of nood van het moment te bespreken.

Workshops en infosessies

Als diëtiste hou ik ervan om mijn kennis te delen in workshops en infosessies. Zo sprak ik al voor organisaties als Solidaris, Christelijke Mutualiteit, Halt2diabetes en verschillende culturele centra. Wil jij mij graag boeken voor een workshop of infosessie rond gezonde voeding? Stuur mij een berichtje en dan bespreek ik dit graag met jou!

Lichaamsanalyse

Hoe weet ik dat ik vet aan het verliezen ben?

Tijdens het afvallen wil je voornamelijk het vetverlies maximaliseren en het spiermassa behouden of verhogen.  Gewichtsverlies is niet altijd vetverlies. Aan de hand van een bio-elektrische impedantie analyse krijg je meer inzicht van jouw lichaamsvet.

 

Ook als je hard traint, zal jouw spiermassa toenemen, waardoor ook jouw totale lichaamsgewicht kan toenemen. Met een gewone weegschaal krijg je het gevoel dat je geen resultaten behaalt. Om te zien welk effect jouw dieet en trainingsprogramma op uw vet- en spiermassa heeft, is het belangrijk om je regelmatig te laten meten met een bio-elektrische impedantie weegschaal. 

 

De resultaten van de analyse worden na de meting uitgebreid besproken in functie van jouw leeftijd en doelstelling. Je krijgt een gedetailleerd rapport.

Volgende parameters worden bepaald:

  • gewicht en BMI
  • vochtgehalte
  • vetpercentage
  • spiermassa
  • buikvet
  • botmassa
  • caloriebehoefte (ook bij rust)
  • metabolische leeftijd

Resultaten worden besproken.

Je krijgt gedetailleerd rapport.

Cadeaubon

Zoek je een creatief geschenk? Dubbel voordeel dankzij de cadeaubon. Je kiest een bedrag en de gelukkige kan kiezen voor welke aanbod hij of zij dit wil besteden. Er is geen geldigheidsduur. Super handig!