Op natuurlijke wijze de lichaamscontouren verbeteren 

Overtollig vet definitief verwijderen

Veilig en zonder operatie

De behandeling

Medifreeze cryolipolyse

Voor iedereen die, ondanks beweging en gezonde voeding, last blijft hebben van lokale vetophopingen hebben we een oplossing.

Door te diëten of sporten kan je van hardnekkige vetzones niet kwijtraken. Je kan niet kiezen waar je lichaam vet verliest. Juist daarom is de cryolipolyse interessant. Met de Medifreeze behandeling wordt het vet bevroren in je meest hardnekkige probleemzones.

De bekende love handles, buikvet, vet op de rug en benen kun je veilig en pijnloos verminderen doormiddel van het vet te bevriezen. In onze praktijk wordt het Medifreeze, medische toestel, gebruikt om cryolipolyse uit te voeren.

 

  • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd;
  • Op natuurlijke wijze de lichaamscontouren verbeteren;
  • Veilig en zonder operatie, naalden, geen hersteltijd;
  • En het allerbelangrijkste: vet is weg en blijft weg!

 

Wat zijn de resultaten?

Liefst in 1 uur kan je tot 25% vet verwijderen door middel van plaatselijk bevriezen. Di-eetgezond garandeert een resultaat.

VOOR 

NA 1 ste sessie

VOOR 

NA 1 ste sessie

Hoe werkt Medifreeze cryolipolyse?

De Medifreeze cryolipolyse is een medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd behandeling om vet te verliezen. We verminderen het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Het is geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Dus je verliest centimeters in omtrek. 

Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen. Wat ook nieuw is, is dat ons huidige toestel de te behandelen zone eerst opwarmt tot 40° C, zodat de vetcellen losgeweekt worden en daardoor in de diepere lagen vatbaarder zijn voor bevriezing. Nadien wordt het vetweefsel afgekoeld tot -11° C.

De vetcellen zijn niet bestand tegen extreme kou. Door de vetcellen bloot te stellen aan deze lage temperatuur worden de cellen gekristalliseerd. Tenslotte worden de vetcellen op natuurlijke wijze door ons lichaam (het lymfestelsel) afgevoerd.

WELKE ZONES VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Afhankelijk van jouw wensen, die we tijdens de intake bespreken, worden een of meerdere zones behandeld. 

Resultaat gegarandeerd!

Je verliest tot 25% vet op 1 uur .

Het aantal vetcellen vermindert aanzienlijk door de behandeling. Het vet blijft definitief weg ! 

Inclusief GRATIS voedingsadvies

Het resultaat zal verhoogd worden door het volgen van een dieet. Je krijgt van de diëtiste gratis voedingsadvies (voor een korte termijn) waarmee je een betere eindresultaat boekt. 

Wat na de behandeling?

Na de cryolipolyse behandeling geniet je van een massage met een verstevigend en vetafdrijvend serum. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. Het serum kan tevens aangebracht worden op niet behandelde zones. Dus geschikt voor het gehele lichaam.

De huid van de behandelde gebied is direct na de behandeling rood en voelt heel erg koud aan. Dit gaat echter snel weer over binnen een paar uren.

Meteen na de behandeling kun je zonder beperkingen verder met je dagelijkse activiteiten.

Wij hebben een speciale aanbieding voor jou!

Per aansluiting betaal je nu  €175 twv 350

 

Wil je de cryolipolyse ondergaan om zo snel mogelijk van je hardnekkige vetcellen af te zijn?

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

Di-eetgezond staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek waarbij we jouw wensen bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. Vervolgens meten we de dikte van het gewenste behandelgebied zodat we precies weten hoeveel aansluitingen en behandelingen jij nodig hebt om tot het gewenste resultaat te bekomen.

 

Veelgestelde vragen

HOE VOELT HET?

Bij de start van de behandeling wordt een antifreeze gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een behandelkop vacuüm wordt gezogen. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar je ervaart hierbij een trekkend gevoel van het vacuüm. Het doelgebied wordt eerst opgewarmd, je ervaart een lekker warm gevoel. Op het moment dat er gekoeld wordt, zal de te behandelen zone na een tiental minuutjes gevoelloos worden. We bieden een zo comfortabele behandeling. Tijdens de sessie kan je een brochure lezen, met je smartphone bezig zijn, slapen en zelfs eten of drinken. Naar het einde toe geeft de diëtiste voedingsadvies om een betere eindresultaat te bekomen.

Hoeveel behandelingen zijn er nodig?

Het aantal behandelingen is afhankelijk van de dikte van de vetlaag. Dit wordt tijdens de intake gemeten met een huidplooimeter. Gemiddeld na 2 tot 4 behandelingen krijg je het gerealiseerde resultaat. Tussen deze opeenvolgende behandelingen ligt een periode van 8 tot 12 weken.

 

Hoe lang duurt een cryolipolyse behandeling?

Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 1 uur.  Wij kunnen tot 4 handstukken tegelijkertijd aansluiten. Dus je kunt meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Na de behandeling krijg je een massage met een serum. Gemiddeld duurt een behandeling in totaal 2 uren.

 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Na ongeveer 4 weken begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden. Doordat het een natuurlijk proces betreft, heeft het lichaam zijn tijd nodig. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. 

Komt het vet terug?

Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Ieder lichaam bevat een bepaald aantal vetcellen, die na het doorstaan van de puberteit niet meer worden aangemaakt. Het aantal vetcellen neemt nooit toe in hoeveelheid, enkel nemen deze vetcellen toe in grootte. Enkel met deze behandeling kan je de vetcellen definitief verminderen.

 

Wat is het verschil tussen afvallen met dieet en vet verliezen met Medifreeze?

VETCELLEN na afvallen

Bij afvallen neemt het volume van vetcellen af, maar blijft het aantal vetcellen gelijk.

VETCELLEN na Medifreeze

We verminderen definitief het aantal vetcellen en het resulteert een zichtbare vermindering van vetophopingen.

 

Neem contact op met ons en maak meteen een afspraak voor een gratis adviesconsult. Tijdens de intakegesprek krijg je eerlijk en realistisch advies om de beste behandeling voor jou te bespreken.