Medische Vetbevriezing

Je kiest waar je extra centimeters wilt verliezen, door die lichaamsdelen te bevriezen. Geen ongewenste plaatselijke vetophopingen meer rond buik, taille, heupen en armen.

Herkenbaar?

 • Je hebt last van plaatselijk vet: buikvet, zwembandjes, dijen
 • Ondanks alle diëten of sporten kan je van hardnekkige vetzones niet kwijtraken. 
 • Je bent tevreden van jouw gewicht, maar je ziet op één zone meer vetlaag. 
 • Je draagt een korset onder een jurk.
 • Je wilt ook niet gaan diëten want dan val je overal af en dat wil je absoluut niet. 

Wil jij ook...

 • Plaatselijk vet verliezen?
 • Jouw huid verstevigen?
 • Beter in je vel voelen? 

Dan heb ik de oplossing voor jou!

De bekende love handles, buikvet, vet op de rug en benen kun je veilig en pijnloos verminderen door middel van vetbevriezing. In onze praktijk wordt het Medifreeze medische toestel gebruikt. 

Resultaten

Boek nu 4 sessies voor 1 zone en krijg 5e sessie gratis

(5 e sessie op willekeurige zone)

De behandeling

 • De behandeling is medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd. Uit onderzoek bij Harvard Medical School bleken vetcellen vatbaarder te zijn aan koude temperaturen dan omliggend weefsel, wat een plaatselijke aanpak van vet zonder chirurgische ingreep mogelijk maakt.;
 • Op natuurlijke wijze de lichaamscontouren verbeteren;
 • Veilig en zonder operatie, naalden, geen hersteltijd;
 • En het allerbelangrijkste: vet is weg en blijft weg!

Krijg een professionele behandeling die jouw plaatselijk vet tot 25% verwijderd door middel van plaatselijk bevriezen. Dieetgezond garandeert jouw resultaat.

 

Hoe werkt Medifreeze cryolipolyse?

De Medifreeze cryolipolyse is een medisch verantwoord en wetenschappelijk onderbouwd behandeling om vet te verliezen. We verminderen het aantal vetcellen in de behandelde gebieden. Het is geen methode om af te vallen, maar om het lichaam te ‘shapen’ en om plaatselijke vetophopingen te verminderen. Dus je verliest centimeters in omtrek. 

Door middel van een sterk vacuüm wordt de huid, inclusief de onderhuidse vetlaag, in de applicator gezogen. Wat ook nieuw is, is dat ons huidige toestel de te behandelen zone eerst opwarmt tot 40° C, zodat de vetcellen losgeweekt worden en daardoor in de diepere lagen vatbaarder zijn voor bevriezing. Nadien wordt het vetweefsel afgekoeld tot -11° C.

De vetcellen zijn niet bestand tegen extreme kou. Door de vetcellen bloot te stellen aan deze lage temperatuur worden de cellen gekristalliseerd. Tenslotte worden de vetcellen op natuurlijke wijze door ons lichaam (het lymfestelsel) afgevoerd.

WELKE ZONES VAN HET LICHAAM KUNNEN BEHANDELD WORDEN?

Afhankelijk van jouw wensen, die we tijdens de intake bespreken, worden een of meerdere zones behandeld. 

Wil je de vetbevriezing ondergaan, maar heb je vragen? 

Maak nu een afspraak voor een gratis adviesgesprek. 

Di-eetgezond staat voor eerlijk en realistisch advies. Daarom plannen we eerst een kennismakingsgesprek waarbij we jouw wensen bespreken. Dit gesprek is geheel vrijblijvend en verplicht de klant tot niets. 

We overlopen een intakeformulier, hier vertel ik welke contra-indicaties er zijn. Vervolgens meten we de dikte van het gewenste behandelgebied zodat we precies weten hoeveel aansluitingen en behandelingen jij nodig hebt om tot het gewenste resultaat te bekomen.

 

Veelgestelde vragen

HOE VOELT HET?

Bij de start van de behandeling wordt een antifreeze gelpad op het te behandelen gebied geplaatst, waarna de huid met een behandelkop vacuüm wordt gezogen. De behandeling is vrijwel pijnloos, maar je ervaart hierbij een trekkend gevoel van het vacuüm. Het doelgebied wordt eerst opgewarmd, je ervaart een lekker warm gevoel. Op het moment dat er gekoeld wordt, zal de te behandelen zone na een tiental minuutjes gevoelloos worden. We bieden een zo comfortabele behandeling. Tijdens de sessie kan je een brochure lezen, met je smartphone bezig zijn, slapen en zelfs eten of drinken. Naar het einde toe geeft de diëtiste voedingsadvies om een betere eindresultaat te bekomen.

Hoe lang duurt een  behandeling?

Afhankelijk van het aantal te behandelen zones duurt een sessie gemiddeld 1 uur.  Wij kunnen tot 4 handstukken tegelijkertijd aansluiten. Dus je kunt meerdere zones tegelijkertijd behandelen. Na de behandeling krijg je een massage met een serum. Gemiddeld duurt een behandeling in totaal 1,5 uur.

 

Wat na de behandeling?

Na de cryolipolyse behandeling geniet je van een massage met een verstevigend en vetafdrijvend serum. Om een zo optimaal mogelijk resultaat te bereiken dient dit serum gedurende de gehele behandelcyclus ook thuis gebruikt te worden. 

De huid van de behandelde gebied is direct na de behandeling rood en voelt heel erg koud aan. Dit gaat echter snel weer over binnen een paar uren.

Meteen na de behandeling kun je zonder beperkingen verder met je dagelijkse activiteiten.

Moet ik een voedingsadvies volgen?

Je hoeft geen dieet te volgen, je mag dezelfde eetpatroon behouden. Het resultaat zal echter verhoogd worden door het volgen van een 3-daagse dieet. Je krijgt van de diëtiste een voedingslijst waarmee je een betere eindresultaat boekt. 

Wanneer zijn de resultaten zichtbaar?

Na ongeveer 4 weken begint het resultaat van de behandeling zichtbaar te worden. Doordat het een natuurlijk proces betreft, heeft het lichaam zijn tijd nodig. De meest indrukwekkende resultaten zullen na een periode van 8 weken zichtbaar zijn. Het lichaam blijft echter nog 4 tot 6 maanden na de behandeling doorgaan met het afvoeren van de afgebroken vetcellen. 

Komt het vet terug?

Behandelde vetcellen verdwijnen en komen niet meer terug. Ieder lichaam bevat een bepaald aantal vetcellen, die na het doorstaan van de puberteit niet meer worden aangemaakt. Het aantal vetcellen neemt nooit toe in hoeveelheid, enkel nemen deze vetcellen toe in grootte. Enkel met deze behandeling kan je de vetcellen definitief verminderen.

Neem contact op met ons en maak meteen een afspraak voor een gratis adviesconsult. Tijdens onze kenismaking krijg je eerlijk en realistisch advies om de beste behandeling voor jou te bespreken.