Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701

Maak een online afspraak. 

Graag de reden van het consult vermelden.

Reacties

Ella Gallas
15 dagen geleden

Al 16 jaar dat ik medicatie ( hoge dosis)moet innemen voor werging van mij schildklier, maar nu na 3 maanden Funda als voedings coaching heeft mijn huisarts mijn dosis kunnen verlagen, zefs huisarts was verbaasd hoe goed een aangepaste voeding werkt op heel het lichaam, dankbaar dat ik bij haar terecht gekomen ben, zij geeft goede adviezen en goede begeleiding.

Kelly Wils
18 dagen geleden

Ik heb gisteren mijn eerste behandeling vet bevriezen gehad op mijn onderbuik. Ik was wel wat nerveus eerst maar funda stelt je echt wel gerust. Ik ben benieuwd naar het resultaat dat ik ga boeken. De behandeling doet geen pijn. Mijn buik zag heel rood nadien maar dat was na een paar uur al volledig weggetrokken.

Annelies
2 maanden geleden

Via De Voorzorg kwam ik in Funda's privépraktijk terecht. Na een eerste sessie vetbevriezing besloot ik ook voedingsadvies bij haar in te winnen. Samen overliepen we een winkelkarlijstje waar er per voedingsgroep opstaat waar men moet op letten. Zo bleek bv op vlak van ontbijtgranen mijn keuze voor Special K niet de meest gezonde keuze te zijn doordat het nog steeds veel suikers bevat.
Door in begeleiding bij Funda te zijn, sta ik meer stil bij wat ik eet. Ik eet met andere woorden meer bewust. Funda is een heel gedreven, sympathieke jongedame die weet waarover ze praat. Voeding en een gezonde levensstijl is haar passie, dat merk je en voel je. Ze kan dit ook goed overbrengen op de klant met veel tips en concrete voorbeelden.

Leyla
2 maanden geleden

Vandaag heb ik mijn derde behandeling gehad voor de medische vetbevriezing. Ik laat mijn onderbuik, binnen en buitendijen behandelen. Het voordeel van de apparatuur van Dieetgezond is dat er twee zones tegelijk kunnen worden behandeld. Na 2 behandelingen heb ik al een enorm resultaat geboekt. Er is een zeer grote verschil. Het verschil is aanzienlijk.
8 cm heb ik verloren aan mijn buik, mijn benen zijn verstevigd en nu heb ik ook opvallend minder cellulitis.
Eigenlijk volg ik al een jaar voedingsadvies bij Funda. Ik ben 7kg afgevallen, maar ik kon mijn buikvet niet wegkrijgen. Ook niet met sport, ik sport elke week. Met behulp van vet bevriezen is dat mogelijk! Ik ben zeer tevreden. Mijn strakke buik en zandloper figuur van vroeger heb ik terug. Ik voel me zo goed in mijn vel wanneer ik voor de spiegel sta. De leuke reacties van mijn vriendinnen maken me uiteraard ook gelukkig 😉 Nogmaals hartelijk bedankt Funda. Mijn laatste sessie is geboekt tegen januari.

Elif
3 maanden geleden

Ik heb de vetbevriezing laten behandelen op 4 plaatsen waaronder boven en onder buik Ik had wel in het begin stres en was ook een beetje bang , maar ik kreeg stap voor stap uitleg. Het deed geen pijn, op het einde van de behandeling heb ik wel veel koud gehad, maar het was snel voorbij gegaan.Nu ben ik benieuwd naar het resultaat. Heel toffe vriendelijke jonge dame.Zeker een aanrader!

Figen
4 maanden geleden

Ik heb de vetbevriezing laten behandelen op mijn boven en onderbuik. Heel eerlijk ik had heel veel stress, maar dat was echt voor niks nodig. Ik kreeg stap voor stap uitleg. Het deed geen pijn, op het einde van de behandeling heb ik koud gehad. Het is snel voorbij gegaan. Nu ben ik benieuwd naar het resultaat. Toffe jonge dame. Zeker een aanrader!

Christensen
8 maanden geleden

Ben via De Voorzorg bij Funda terechtgekomen. Heb mijn doel bereikt om enkele kilo's te verliezen dankzij Funda's duidelijk advies ivm gezonde levensstijl en positief aansporen. Op het einde van het traject geeft ze tips om op gewicht te blijven op een evenwichtige manier die vol te houden is. Ik kan Di-eetgezond absoluut aanraden.

Meijvis Maria
een jaar geleden

Dank je Funda, voor je goede advies en tips, zodat ik gezonder leef zonder teveel suikers. Vaste klant voor nog een tijdje.
Groetjes
Ria

Aka Nurten
een jaar geleden

Merhaba Funda,
Komsum ( Chris) sizi terci etmis. Wallonia-Bruxelles den geliryorum, Deurn de arkadasimla yasiyorum. Flamança bilbiyorum. Fransiz, engels ve azçik türkçe. Açeba sizinle bir diet, healthy, coaching bir "yol" yapabilirmiyiz? Bu hafta, veya haftaya bir rdv ( afspraak ) olur mu ? Mersi, Nurten ( 0488/285310) - sorry voor mijn slechte kennis van Turks

Kibar Karabacak
een jaar geleden

We kunnen afvallen door alles te eten zonder honger te hebben met de juiste methode zonder enige beperking bedankt voor alles

Reactie plaatsen