Reacties

Sam
een jaar geleden

In 1 maand is mijn cholesterol gezakt. Ik ben hiervoor diëtiste Funda zeer dankbaar !!hiernaast ben ik ook afgevallen.ik voel mij veel fitter. De consulten zijn een echte eye opener. Wij hebben samen verpakkingen leren lezen. Nu kan ik zelf in de winkel gezonde keuzes maken om mijn cholesterol onder controle te houden. Echte aanrader!

Yavuz Baskan
een jaar geleden

Merhaba Funda,

Graag wil ik afvallen en na mijn doel bereikt te hebben niet meer hervallen en terug bijkomen.
Kan je me laten weten wanneer ik kan langskomen?

Hoor het graag van je.

Thérèse De Smedt
een jaar geleden

Dag Funda, ik heb net die infosessie gevolgd via de diabetesliga. Ik zoek een diabetescoach (ik heb enkel erediabetes) die me kan volgen via dieet en afvallen (ik heb ook wat overgewicht). In Leuven zie ik 1 coach maar op je website zag ik dat je dat ook online kan doen. Zou je mij kunnen zeggen of het haalbaar is om me online op te volgen of is dat wat moeilijk? Vriendelijke groeten, Thérèse

Elvan Guney
2 jaar geleden

Vandaag was het mijn laatste consultatie bij Funda. Ik heb op vier maanden tijd 5,6 kilo vetmassa verloren en mijn doel behaalt. Ik heb tijdens mijn consultaties veel goede tips gekregen. Bedankt!

Sevim
2 jaar geleden

Vandaag is mijn derde behandeling vetbevriezing. Ik ben super blij! Tot nu toe ben ik 6,5cm verslangt. Ik ben tevrenden dat ik voor deze behandeling heb gekozen. Met sport en dieet was het moeilijk waar te maken. Danku.

Chris Chrisadams
2 jaar geleden

Graag advies ivm voeding en prijs voor bevriezing van abdomen

Nuran Kozelo
2 jaar geleden

Een vriendin raadde mij aan om langs te gaan bij Funda. De laatste jaren ben ik aanzienlijk bijgekomen wegens een gebrek aan juiste voeding, opvolging en een slecht werkende schildklier. Funda heeft een voedingsschema op maat gemaakt gekoppeld aan haalbare doelen op vlak van beweging. Ondanks dat ze me vertelde dat dit een 'lange termijn'-proces zou zijn, ben ik op 2 maanden tijd al meer dan 5 kilogram kwijt, voel ik me veel beter in mijn vel en ben ik supergemotiveerd om dit vol te houden. Het dieet dat ik nu volg is superpraktisch en makkelijk te volgen. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar aandacht, oog voor detail en haar motivatie.

Pieter Biesemans
2 jaar geleden

Review:

Funda is niet enkel supervriendelijk, maar kent haar vakgebied, en kan dingen ook heel begrijpelijk uitleggen.

Ik ben bij haar gekomen met maar liefst drie problemen: prikkelbare darm syndroom, obees overgewicht, en de wens om vegetarisch te gaan eten.
Ze heeft deze drie problemen aangenomen, en samen hebben wij een actieplan opgesteld. Daardoor was het geheel opeens veel minder overweldigend. Ondertussen ben ik bijna tien kilo kwijt op een gezonde manier, heb geen darmklachten meer, en eet ik op een gezonde manier grotendeels veggie.
Ik heb een enorme schat aan kennis en inzicht over voeding verworven. En de goede gewoonte van een ochtendwandeling.

Kortom: twijfel er niet over of een diëtiste wel iets voor jou is. Het helpt enorm, en geeft je kennis en inzicht over jezelf en je voedingspatroon die je gewoon nergens anders kan halen.


Staat ook op Google:
https://g.co/kgs/dt9PSQ

Reactie plaatsen

Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701