Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701

Maak een online afspraak. 

Graag de reden van het consult vermelden.

Reacties

Sevim
2 maanden geleden

Vandaag is mijn derde behandeling vetbevriezing. Ik ben super blij! Tot nu toe ben ik 6,5cm verslangt. Ik ben tevrenden dat ik voor deze behandeling heb gekozen. Met sport en dieet was het moeilijk waar te maken. Danku.

Chris Chrisadams
3 maanden geleden

Graag advies ivm voeding en prijs voor bevriezing van abdomen

Nuran Kozelo
3 maanden geleden

Een vriendin raadde mij aan om langs te gaan bij Funda. De laatste jaren ben ik aanzienlijk bijgekomen wegens een gebrek aan juiste voeding, opvolging en een slecht werkende schildklier. Funda heeft een voedingsschema op maat gemaakt gekoppeld aan haalbare doelen op vlak van beweging. Ondanks dat ze me vertelde dat dit een 'lange termijn'-proces zou zijn, ben ik op 2 maanden tijd al meer dan 5 kilogram kwijt, voel ik me veel beter in mijn vel en ben ik supergemotiveerd om dit vol te houden. Het dieet dat ik nu volg is superpraktisch en makkelijk te volgen. Ik ben haar enorm dankbaar voor haar aandacht, oog voor detail en haar motivatie.

Pieter Biesemans
4 maanden geleden

Review:

Funda is niet enkel supervriendelijk, maar kent haar vakgebied, en kan dingen ook heel begrijpelijk uitleggen.

Ik ben bij haar gekomen met maar liefst drie problemen: prikkelbare darm syndroom, obees overgewicht, en de wens om vegetarisch te gaan eten.
Ze heeft deze drie problemen aangenomen, en samen hebben wij een actieplan opgesteld. Daardoor was het geheel opeens veel minder overweldigend. Ondertussen ben ik bijna tien kilo kwijt op een gezonde manier, heb geen darmklachten meer, en eet ik op een gezonde manier grotendeels veggie.
Ik heb een enorme schat aan kennis en inzicht over voeding verworven. En de goede gewoonte van een ochtendwandeling.

Kortom: twijfel er niet over of een diëtiste wel iets voor jou is. Het helpt enorm, en geeft je kennis en inzicht over jezelf en je voedingspatroon die je gewoon nergens anders kan halen.


Staat ook op Google:
https://g.co/kgs/dt9PSQ

Sevim
4 maanden geleden

Vandaag kom ik voor mijn 2de sessie. Ik ben 2,5cm verslangd dus strakker aan mijn bovenbuik ondanks ik 4kg ben bijgekomen. Helaas heb ik mij door de omstandigheden laten gaan. Ik heb een gezond gewicht. Voor een optimale resultaat had de dietiste Funda mij aangeraden dat ik stabiel op gewicht moest blijven. Ik hoop dat ik terug 4 kilos verlies..dan krijg ik een betere resultaat. Voor de motivatie heb ik een 10 beurtenkaart voor wegingen gekocht. Als ik weet dat er een afspraak gepland is dan zal ik bewust omgaan met mijn voeding. Het was een fijne behandeling geweest. Thankyou!

Taskin sevim
4 maanden geleden

Het was niet zo pijnlijk zoals ik had verwacht.
Er wordt vóór elke behandeling de plaatsen gemeten. Zij neemt voor en na foto's.
Bij elke stap geeft ze uitleg. Ik vond het spannend. Ze is heel klantvriendelijk.
Ik ben benieuwd voor de uitslag.
Bedankt voor je motivatie!
Mijn tweede afspraak is al geboekt. Groeten

Ella Gallas
4 maanden geleden

Al 16 jaar dat ik medicatie ( hoge dosis)moet innemen voor werging van mij schildklier, maar nu na 3 maanden Funda als voedings coaching heeft mijn huisarts mijn dosis kunnen verlagen, zefs huisarts was verbaasd hoe goed een aangepaste voeding werkt op heel het lichaam, dankbaar dat ik bij haar terecht gekomen ben, zij geeft goede adviezen en goede begeleiding.

Kelly Wils
4 maanden geleden

Ik heb gisteren mijn eerste behandeling vet bevriezen gehad op mijn onderbuik. Ik was wel wat nerveus eerst maar funda stelt je echt wel gerust. Ik ben benieuwd naar het resultaat dat ik ga boeken. De behandeling doet geen pijn. Mijn buik zag heel rood nadien maar dat was na een paar uur al volledig weggetrokken.

Annelies
6 maanden geleden

Via De Voorzorg kwam ik in Funda's privépraktijk terecht. Na een eerste sessie vetbevriezing besloot ik ook voedingsadvies bij haar in te winnen. Samen overliepen we een winkelkarlijstje waar er per voedingsgroep opstaat waar men moet op letten. Zo bleek bv op vlak van ontbijtgranen mijn keuze voor Special K niet de meest gezonde keuze te zijn doordat het nog steeds veel suikers bevat.
Door in begeleiding bij Funda te zijn, sta ik meer stil bij wat ik eet. Ik eet met andere woorden meer bewust. Funda is een heel gedreven, sympathieke jongedame die weet waarover ze praat. Voeding en een gezonde levensstijl is haar passie, dat merk je en voel je. Ze kan dit ook goed overbrengen op de klant met veel tips en concrete voorbeelden.

Leyla
6 maanden geleden

Vandaag heb ik mijn derde behandeling gehad voor de medische vetbevriezing. Ik laat mijn onderbuik, binnen en buitendijen behandelen. Het voordeel van de apparatuur van Dieetgezond is dat er twee zones tegelijk kunnen worden behandeld. Na 2 behandelingen heb ik al een enorm resultaat geboekt. Er is een zeer grote verschil. Het verschil is aanzienlijk.
8 cm heb ik verloren aan mijn buik, mijn benen zijn verstevigd en nu heb ik ook opvallend minder cellulitis.
Eigenlijk volg ik al een jaar voedingsadvies bij Funda. Ik ben 7kg afgevallen, maar ik kon mijn buikvet niet wegkrijgen. Ook niet met sport, ik sport elke week. Met behulp van vet bevriezen is dat mogelijk! Ik ben zeer tevreden. Mijn strakke buik en zandloper figuur van vroeger heb ik terug. Ik voel me zo goed in mijn vel wanneer ik voor de spiegel sta. De leuke reacties van mijn vriendinnen maken me uiteraard ook gelukkig 😉 Nogmaals hartelijk bedankt Funda. Mijn laatste sessie is geboekt tegen januari.

Reactie plaatsen