Reacties

Sam
een jaar geleden

In 1 maand is mijn cholesterol gezakt. Ik ben hiervoor diëtiste Funda zeer dankbaar !!hiernaast ben ik ook afgevallen.ik voel mij veel fitter. De consulten zijn een echte eye opener. Wij hebben samen verpakkingen leren lezen. Nu kan ik zelf in de winkel gezonde keuzes maken om mijn cholesterol onder controle te houden. Echte aanrader!

Yavuz Baskan
2 jaar geleden

Merhaba Funda,

Graag wil ik afvallen en na mijn doel bereikt te hebben niet meer hervallen en terug bijkomen.
Kan je me laten weten wanneer ik kan langskomen?

Hoor het graag van je.

Thérèse De Smedt
2 jaar geleden

Dag Funda, ik heb net die infosessie gevolgd via de diabetesliga. Ik zoek een diabetescoach (ik heb enkel erediabetes) die me kan volgen via dieet en afvallen (ik heb ook wat overgewicht). In Leuven zie ik 1 coach maar op je website zag ik dat je dat ook online kan doen. Zou je mij kunnen zeggen of het haalbaar is om me online op te volgen of is dat wat moeilijk? Vriendelijke groeten, Thérèse

Elvan Guney
2 jaar geleden

Vandaag was het mijn laatste consultatie bij Funda. Ik heb op vier maanden tijd 5,6 kilo vetmassa verloren en mijn doel behaalt. Ik heb tijdens mijn consultaties veel goede tips gekregen. Bedankt!

Sevim
2 jaar geleden

Vandaag is mijn derde behandeling vetbevriezing. Ik ben super blij! Tot nu toe ben ik 6,5cm verslangt. Ik ben tevrenden dat ik voor deze behandeling heb gekozen. Met sport en dieet was het moeilijk waar te maken. Danku.

Chris Chrisadams
2 jaar geleden

Graag advies ivm voeding en prijs voor bevriezing van abdomen

Reactie plaatsen

Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701