Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701

Maak een online afspraak. 

Graag de reden van het consult vermelden.

Reacties

Leyla
7 dagen geleden

Vandaag heb ik mijn derde behandeling gehad voor de medische vetbevriezing. Ik laat mijn onderbuik, binnen en buitendijen behandelen. Het voordeel van de apparatuur van Dieetgezond is dat er twee zones tegelijk kunnen worden behandeld. Na 2 behandelingen heb ik al een enorm resultaat geboekt. Er is een zeer grote verschil. Het verschil is aanzienlijk.
8 cm heb ik verloren aan mijn buik, mijn benen zijn verstevigd en nu heb ik ook opvallend minder cellulitis.
Eigenlijk volg ik al een jaar voedingsadvies bij Funda. Ik ben 7kg afgevallen, maar ik kon mijn buikvet niet wegkrijgen. Ook niet met sport, ik sport elke week. Met behulp van vet bevriezen is dat mogelijk! Ik ben zeer tevreden. Mijn strakke buik en zandloper figuur van vroeger heb ik terug. Ik voel me zo goed in mijn vel wanneer ik voor de spiegel sta. De leuke reacties van mijn vriendinnen maken me uiteraard ook gelukkig ­čśë Nogmaals hartelijk bedankt Funda. Mijn laatste sessie is geboekt tegen januari.

Elif
25 dagen geleden

Ik heb de vetbevriezing laten behandelen op 4 plaatsen waaronder boven en onder buik Ik had wel in het begin stres en was ook een beetje bang , maar ik kreeg stap voor stap uitleg. Het deed geen pijn, op het einde van de behandeling heb ik wel veel koud gehad, maar het was snel voorbij gegaan.Nu ben ik benieuwd naar het resultaat. Heel toffe vriendelijke jonge dame.Zeker een aanrader!

Figen
2 maanden geleden

Ik heb de vetbevriezing laten behandelen op mijn boven en onderbuik. Heel eerlijk ik had heel veel stress, maar dat was echt voor niks nodig. Ik kreeg stap voor stap uitleg. Het deed geen pijn, op het einde van de behandeling heb ik koud gehad. Het is snel voorbij gegaan. Nu ben ik benieuwd naar het resultaat. Toffe jonge dame. Zeker een aanrader!

Christensen
6 maanden geleden

Ben via De Voorzorg bij Funda terechtgekomen. Heb mijn doel bereikt om enkele kilo's te verliezen dankzij Funda's duidelijk advies ivm gezonde levensstijl en positief aansporen. Op het einde van het traject geeft ze tips om op gewicht te blijven op een evenwichtige manier die vol te houden is. Ik kan Di-eetgezond absoluut aanraden.

Meijvis Maria
9 maanden geleden

Dank je Funda, voor je goede advies en tips, zodat ik gezonder leef zonder teveel suikers. Vaste klant voor nog een tijdje.
Groetjes
Ria

Aka Nurten
10 maanden geleden

Merhaba Funda,
Komsum ( Chris) sizi terci etmis. Wallonia-Bruxelles den geliryorum, Deurn de arkadasimla yasiyorum. Flaman├ža bilbiyorum. Fransiz, engels ve az├žik t├╝rk├že. A├žeba sizinle bir diet, healthy, coaching bir "yol" yapabilirmiyiz? Bu hafta, veya haftaya bir rdv ( afspraak ) olur mu ? Mersi, Nurten ( 0488/285310) - sorry voor mijn slechte kennis van Turks

Kibar Karabacak
10 maanden geleden

We kunnen afvallen door alles te eten zonder honger te hebben met de juiste methode zonder enige beperking bedankt voor alles

Ellen H.
een jaar geleden

Via mijn huisarts ben ik terecht gekomen bij Funda. Ik heb al jarenlang last van het prikkelbare darmsyndroom wat een behoorlijke impact heeft op mijn sociaal leven. Vele testen en voedingssuplementen later had ik nog steeds geen beterschap. Funda stelde meteen het FODMAP dieet voor en hielp me daar met veel informatie en tips doorheen waardoor mijn klachten snel afnamen. Samen gaan we een lijst opstellen van voeding die geen klachten veroorzaakt waardoor ik me veel beter in mijn vel voel en weer zonder zorgen door het leven kan. Een absolute aanrader om je te laten begeleiden door Funda!

Aysegul Kuzu
een jaar geleden

Heel vriendelijke dame, alles duidelijk en met voorbeelden uitgelegd. Bedankt voor uw advies.

Reactie plaatsen