Diëtiste Funda Altin

Privé praktijk

Adres: Van Duyststraat 168 - 2100 Deurne

Tel. :  0499 27 27 60

RIZIV  5-64813-18-701

Maak een online afspraak. 

Graag de reden van het consult vermelden.

Reacties

Figen
20 dagen geleden

Ik heb de vetbevriezing laten behandelen op mijn boven en onderbuik. Heel eerlijk ik had heel veel stress, maar dat was echt voor niks nodig. Ik kreeg stap voor stap uitleg. Het deed geen pijn, op het einde van de behandeling heb ik koud gehad. Het is snel voorbij gegaan. Nu ben ik benieuwd naar het resultaat. Toffe jonge dame. Zeker een aanrader!

Christensen
5 maanden geleden

Ben via De Voorzorg bij Funda terechtgekomen. Heb mijn doel bereikt om enkele kilo's te verliezen dankzij Funda's duidelijk advies ivm gezonde levensstijl en positief aansporen. Op het einde van het traject geeft ze tips om op gewicht te blijven op een evenwichtige manier die vol te houden is. Ik kan Di-eetgezond absoluut aanraden.

Meijvis Maria
8 maanden geleden

Dank je Funda, voor je goede advies en tips, zodat ik gezonder leef zonder teveel suikers. Vaste klant voor nog een tijdje.
Groetjes
Ria

Aka Nurten
8 maanden geleden

Merhaba Funda,
Komsum ( Chris) sizi terci etmis. Wallonia-Bruxelles den geliryorum, Deurn de arkadasimla yasiyorum. Flamança bilbiyorum. Fransiz, engels ve azçik türkçe. Açeba sizinle bir diet, healthy, coaching bir "yol" yapabilirmiyiz? Bu hafta, veya haftaya bir rdv ( afspraak ) olur mu ? Mersi, Nurten ( 0488/285310) - sorry voor mijn slechte kennis van Turks

Kibar Karabacak
9 maanden geleden

We kunnen afvallen door alles te eten zonder honger te hebben met de juiste methode zonder enige beperking bedankt voor alles

Ellen H.
een jaar geleden

Via mijn huisarts ben ik terecht gekomen bij Funda. Ik heb al jarenlang last van het prikkelbare darmsyndroom wat een behoorlijke impact heeft op mijn sociaal leven. Vele testen en voedingssuplementen later had ik nog steeds geen beterschap. Funda stelde meteen het FODMAP dieet voor en hielp me daar met veel informatie en tips doorheen waardoor mijn klachten snel afnamen. Samen gaan we een lijst opstellen van voeding die geen klachten veroorzaakt waardoor ik me veel beter in mijn vel voel en weer zonder zorgen door het leven kan. Een absolute aanrader om je te laten begeleiden door Funda!

Aysegul Kuzu
een jaar geleden

Heel vriendelijke dame, alles duidelijk en met voorbeelden uitgelegd. Bedankt voor uw advies.

Ellen De Maesschalck
een jaar geleden

Via de voorzorg ben ik terecht gekomen bij Funda. Ze is heel behulpzaam. Ook ben ik heel tevreden over de uitleg die is duidelijk en op maat van de klant. Gezien ik een veganist ben met toch wat probleempjes zoals mijn buik en billen. Funda was volledig mee en kon goed meepraten over een veganistische levensstijl. Na het eerste gesprek kreeg ik reeds een goed beeld van mijn beoogde doelen. Funda heeft veel kennis, geeft veel tips en ik voel me goed bij haar begeleiding naar een slanker lichaam.

Reactie plaatsen