Diëtiste F. Altin

Voeding is altijd mijn passie geweest, niet alleen gezonde voeding, maar ook voeding omwille van medische problemen.  Na mijn studies voedings- en dieetkunde kreeg ik een grote interesse in de fysiologie en pathologie van diabetes. Om mensen met diabetes optimaal te begeleiden, heb ik me gespecialiseerd in de postgraduaat diabeteseducator.

Naast mijn privé praktijk Di-eetgezond ben ik werkzaam in een holistische multidisciplinaire groepspraktijk ( Gynaecoloog, vroedvrouw, arts-specialist), in diverse woonzorgcentra en bij De VoorZorg.

 

U kan bij mij terecht voor wetenschappelijk onderbouwde informatie volgens de nieuwste inzichten en op maat gemaakte voedingsadvies. Een gezonde voeding- en levensstijl is voor iedereen verschillend en persoonlijk. Dat is dan ook mijn uitgangspunt bij elke consultatie.

 

Als zelfstandige diëtiste en diabeteseducator ben ik erkend door het RIZIV. Daarnaast ben ik aangesloten bij de Vlaamse Beroepsvereniging voor Voedingsdeskundigen en Diëtisten. Door mijn erkenning bij het RIZIV is een gedeeltelijke terugbetaling mogelijk.